Cautare

1099 de rezultate pentru "ceasornicar catalin vardianu" (6.97 secunde)
In fotbalul romanesc, s-a vehiculat in ultima vreme ca giulestenii pregatesc doua transferuri de rasunet in aceasta vara, Mario Balotelli (32 de ani) si Catalin Cirjan (20 de ani).
Catalin Cirjan (20 de ani) a ajuns in aceasta vara la Rapid sub forma de imprumut de la Arsenal. Fotbalistul a fost titular doar in patru partide si a reusit sa contibuie doar cu un assist.
Ministrul de Interne, Catalin Predoiu, spune ca parlamentarii USR spun ca marea este mare problema cu drogurile, dar cer in Legislativ legi pentru legalizarea consumului de droguri:
Catalin Chereches a fugit din tara folosind buletinul unui var Chereches a iesit din tara cu un taxi in timp ce politistii il cautau acasa Se pare ca primarul condamnat ar fi ajuns in Italia
Dupa efectuarea formalitatilor, Catalin Chereches va sta 21 de zile in carantina, dupa care va fi mutat la Penitenciarul Aiud, acolo unde isi va ispasi pedeapsa de cinci ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita.
Nu am auzit pana acum de medicul Catalin Cirstoiu. Potrivit primarului Sectorului 3, Robert Negoita, sunt oameni de valori care nu au prea multa notorietate.
Exclus sa ma retrag!" Aceasta este reactia candidatului la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, acuzat de incompatibilitate de Agentia Nationala de Integritate (ANI).
Pare ca se fac din ce in ce mai multe presiuni pentru retragerea doctorului Catalin Cirstoiu, candidatul aliantei PSD-PNL, din cursa pentru Primaria Bucuresti.
Noi simtim ca sintem adevaratii cistigatori ", a declarat, aseara, primarul Botosaniului, Catalin Flutur, care este, in acelasi timp, si presedintele organizatiei municipale a PNL.
Candidatii olteni Marin Diaconescu, Renica Diaconescu si Catalin Matei au primit, in comuna Voineasa, multumiri pentru inaugurarea drumului comunal care face legatura intre Voineasa si Bals, realizat, si acesta, cu fonduri SAPARD, in valoare de 33 de miliarde de lei.
In aceste conditii, 100% parlamentari se pot considera deocamdata ministrul Razvan Theodorescu, ex-prefectul Costica Macaleti, deja deputatii Doina Dretcanu si Mihai Malaimare si consilierul municipal Catalin Buhaianu de la Uniunea PSD^PUR, Liviu Cimpanu, de la Alianta D.A.
Siguri de mandate sint ministrul Razvan Theodorescu, ex-prefectul Costica Macaleti, actualii deputati Doina Dretcanu si Mihai Malaimare, consilierul municipal Catalin Buhaianu, consilierul judetean Liviu Cimpanu, in timp ce, potrivit reprezentantilor tuturor celor trei formatiuni parlamentare, celelalte doua mandate de senatori vor reveni umanistului Gavrila Vasilescu si liberalului Mihai Tibuleac, iar ultimul mandat de deputat probabil democratului Radu Dragus.
Este vorba de Razvan Theodorescu, pentru Senat, Costica Macaleti, Doina Dretcanu, Mihai Malaimare si Catalin Buhaianu, pentru Camera Deputatilor, toti de la PSD^PUR, Liviu Cimpanu de la Alianta si Stefan Baban, de la PRM, ambii pentru camera inferioara a Legislativului.
Doctorul Catalin Carstoiu a declarat ca rezultatul tomografiei arata ca este vorba de o hernie de disc care prezinta indicatii chirurgicale.
in persoana lui Catalin Boboc, liderul junilor constanteni inregimentati in partidul condus de Corneliu Vadim Tudor. Boboc are aparitii in presa, exprima punctele de vedere ale partidului, se ingrijeste de actiuni ale organizatiei si...
Presedintele Comisiei pentru cultura din Camera Deputatilor, Catalin Micula, a spus inainte de vot ca Tudor Giurgiu le-a indicat parlamentarilor prin demisia sa "calea care trebuie urmata".
Alte nume vehiculate pentru posturile de secretar de stat la Ministerul Finantelor sunt Claudiu Doltu si Catalin Doica (PUR), iar Virgil Nitulescu si Marius Lazurca ar putea ocupa cele doua posturi de secretar de stat ramase libere in Ministerul Culturii.
Primarul Catalin Flutur, care este si presedinte al organizatiei municipale a PNL, spune ca declaratiile sefului Pietei sint deplasate. "Si la mine, daca vine cineva la birou, am niste fructe si un pahar cu apa.
Vicepresedintele PNG-CD, Radu Catalin Dancu, este contracandidatul lui Radu Mazare in lupta pentru fotoliul de primar al Constantei.
Radu Mazare adunase pana aseara aproximativ 68% din optiunile constantenilor care au iesit la vot (86.357 voturi), fiind urmat de Victor Manea (PNL), cu 11,5% (14.114 voturi), Dorel Onaca (PD-L)- 11% (13.162 voturi), Catalin Dancu (PNG-CD)- 3%, Eugen Radulescu (PRM)- 1,3%, Constantin Fratila (FD)- 1,3% si Romulus Minca (0,8%).
google-analytics.com